JEMMS

Is een installatiebedrijf uit Gouda. Wij beschikken over een team van gediplomeerde installateurs en elektriciens. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring verzorgen wij de totale installatie en het onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren.

  • Camerabeveiliging 100% 100%
  • Toegangscontrole 100% 100%
  • Brandbeveiliging 100% 100%
  • Inbraakbeveiliging 100% 100%

Wij helpen particulieren en bedrijven bij het beveiligen van hun woning of bedrijfspand. Wij bieden verschillende technieken waarmee uw woning of bedrijfspand kunnen beveiligen tegen inbraak en diefstal. Zo leggen we toegangscontrole systemen aan en kunnen wij camerabewaking voor u aanleggen, zodat u uw eigendommen in de gaten kunt houden. Ook leggen wij inbraakbeveiliging aan, zodat u meteen gealarmeerd wordt bij verdachte activiteit.

JEMMS installeert verder brandmeldinstallaties voor bedrijven en particulieren. Deze installaties voldoen aan de eisen zoals gesteld door verzekeraars. Het onderhoud doen we in samenwerking met onze partners.

JEMMS is daarnaast uw partner voor werkzaamheden aan uw elektra. Wij hebben een storingsdienst die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Ook doen wij andere aanpassingen, zoals het vervangen van een meterkast of het aanleggen van extra wandcontactdozen. Als laatste voorzien wij in het onderhoud van uw systemen.

 

Neem contact op