Service van beste kwaliteit

Een storing aan uw elektriciteitsvoorziening kan verschillende oorzaken hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan blikseminslag, kortsluiting of waterschade. Ook kunnen er technische problemen optreden als gevolg van slecht onderhoud.

Wat de oorzaak ook is, een stroomstoring kan grote gevolgen hebben. Als ondernemer ziet u per minuut de omzet teruglopen en de kosten oplopen. Als huiseigenaar kunt u weinig anders dan met een zaklamp door het huis lopen. Daarnaast kan de veiligheid in het geding zijn, bijvoorbeeld omdat bepaalde onderdelen van de meterkast elektrisch geladen zijn.

JEMMS helpt u bij storingen aan uw elektriciteitsvoorziening of aan andere apparatuur. Wij begrijpen dat een stroomstoring erg vervelend is en daarom helpen wij u zo snel mogelijk. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen via ons storingsnummer 06 18 41 23 22. Wij zijn op elk moment bereikbaar. 24 uur per dag. Zeven dagen per week.

JEMMS beschikt over gediplomeerde vakmensen met jarenlange ervaring als elektricien of installatiemonteur. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om de stroomvoorziening te herstellen?

Storing

Heeft u problemen met een van uw  brandmeldinstallaties of uw cameratoezicht? U kunt ook contact opnemen met JEMMS als u problemen heeft met uw brandmeldinstallatie, camerabeveiliging of uw inbraakbeveiligingssysteem. Wij kunnen storingen oplossen met installaties van  vrijwel alle gerenommeerde merken.

Veiligheidsinstallaties

Ook bij problemen aan veiligheidsinstallaties geldt dat u er een ervaren en gediplomeerde monteur bij u langs komt. Wij zijn op elk moment bereikbaar via ons storingsnummer 06 18 41 23 22 en sturen zo snel mogelijk een monteur bij u langs. Ook hier geldt dat u twee jaar garantie krijgt op uw installatie nadat wij deze gerepareerd hebben.

Neem contact op