Klein elektra

Jemss is uw partner!

Kleine aanpassingen aan uw elektra vereisen veel aandacht. Uiteraard moeten de kabels goed aangesloten worden, omdat anders uw elektrische apparaten beschadigd kunnen raken. JEMMS is uw partner voor alle werkzaamheden aan klein elektra in uw huis, winkel of bedrijfspand. Wij beschikken over gediplomeerde vakmensen met jarenlange ervaring als elektricien. Bij JEMMS kunt u er daarom op vertrouwen dat werkzaamheden aan klein elektra veilig en nauwkeurig gebeuren.

Particulieren &  MKB

Wij helpen particulieren en het MKB met het doen van aanpassing aan de elektra. Zo kunnen wij uw meterkast voorzien van extra groepen of de hele meterkast vervangen als dat nodig is. Heeft u een elektrische kookplaat gekocht of een ander apparaat dat gebruikt maakt van krachtstroom? Ook deze apparaten sluiten wij graag voor u aan. JEMMS verzorgt daarnaast het onderhoud aan meterkasten en andere elektriciteitsvoorzieningen, zodat u zeker weet dat uw elektriciteitsvoorziening blijft werken.

Ook voor minder ingrijpende aanpassingen aan uw elektra bent u bij JEMSS aan het juiste adres. Zo helpen wij u bij het aanbrengen van extra wandcontactdozen of bij het aansluiten van een andere elektrische apparaten. Ook voorzien wij bijvoorbeeld uw berging van elektriciteit.

Hier komen een aantal afbeeldingen van jou camerabeveiligings projecten

Service

Heeft u een storing aan uw stroomvoorziening en heeft u onmiddellijk een gediplomeerde elektricien nodig? Wacht dan niet langer, onze elektriciens zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. U kunt altijd contact opnemen met ons via 06 18 41 23 22 en wij sturen zo snel mogelijk een monteur.

JeMSS

Email: Info@jemss.nl
Telefoonnummer: 0618412322
Locatie: Gouda

Bel terug verzoek

    Wanneer kunnen wij u het best terugbellen?

    Neem contact op