Inbraak

JEMSS helpt u om inbraken tijdig te signaleren.

Dit doen wij door elektronische beveiligingssystemen te installeren. Wij beveiligen woningen en bedrijven uit iedere risicoklasse. Samen met u kiezen we de juiste maatregelen om inbraken in uw woning of bedrijfspand tijdig te signaleren. Daarnaast kunnen wij apparatuur installeren waarmee wij de inbraak kunnen vertragen. Dit vermindert de schade van een inbraak aanzienlijk.

Om uw waardevolle spullen optimaal te beveiligen kunnen wij tal van verschillende maatregelen nemen. Zo installeren wij sensoren die verdachte bewegingen waarnemen. Als er verdachte activiteit is waargenomen in uw bedrijf schakelen wij een meldkamer in. Deze schakelt een beveiligingsdienst in en alarmeert u of uw medewerkers. Ook kunnen wij uw waardevolle goederen beschermen, bijvoorbeeld door een mistgenerator aan te brengen. Een mistgenerator zorgt ervoor dat de inbreker gedesoriënteerd raakt, waardoor hij uw waardevolle goederen niet kan vinden.

Waar nodig werken wij hiervoor samen met onze partners om ervoor te zorgen dat er ook bouwkundige aanpassingen gedaan kunnen worden. Denkt u hierbij aan de installatie van goed hang- en sluitwerk of aan het aanbrengen van een barrièrevoorziening in uw ruiten. In sommige gevallen raden wij aan om ook andere maatregelen te nemen. Een toegangscontrolesysteem kan bijvoorbeeld helpen om te voorkomen dat ongenode gasten bepaalde delen van uw bedrijf betreden. Camerabeveiliging kan helpen bij de opsporing van eventuele inbrekers.

24/7 SUPPORT

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

tijdig signaleren

JEMSS helpt u om inbraken tijdig te signaleren!

JeMSS

Email: Info@jemss.nl
Telefoonnummer: 0618412322
Locatie: Gouda

Bel terug verzoek

    Wanneer kunnen wij u het best terugbellen?

    Neem contact op