Camera

U wilt graag vastleggen wat er in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand gebeurt. Met een goed camerasysteem kunt u uw eigendommen altijd bewaken. Mocht er onverhoopt toch een keer iets gebeuren, dan kunt u altijd zien wat er precies is gebeurt.

JEMSS installeert camerasystemen bij particulieren en bedrijven. Samen met u brengen we uitvoerig de situatie rondom uw woning of bedrijf in kaart. Op welke plekken liggen waardevolle spullen en waar kan een inbreker ongestoord zijn gang gaan. We maken dan in samenspraak met u een plan voor het cameratoezicht.

In samenspraak met u kiezen we de beste camera voor iedere locatie. Op sommige plekken kiezen we voor overzichtscamera’s, zodat we kunnen zien of er verdachte activiteit is. In andere gevallen installeren we camera’s die erop gericht zijn om de gezichten van personen vast te leggen. Wij bieden camera’s aan die in HD-kwaliteit filmen, zodat u niet de korrelige beelden krijgt die u vaak in Opsporing Verzocht ziet.

In overleg met u kunnen wij verschillende soorten camera’s installeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit bestuurbare of vaste camera’s. Met verborgen camera’s kunnen verdachte situaties ongemerkt worden vastgelegd.

24/7 support

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

2 jaar garantie

Al onze camera installaties komen met een garantie op locatie van twee jaar.

Installatie

De installateurs monteren het camerasysteem bij uw op locatie.

JeMSS

Email: Info@jemss.nl
Telefoonnummer: 0618412322
Locatie: Gouda

Bel terug verzoek

    Wanneer kunnen wij u het best terugbellen?

    Neem contact op