Brand

Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging voorkomt veel problemen Een brand is namelijk een van de ingrijpendste gebeurtenissen die u kan overkomen. In het ergste geval wordt uw hele woning of bedrijfspand in de as gelegd en bent u alles kwijt. Verder komen veel bedrijven de gevolgschade van een brand niet te boven en gaan failliet.

JEMSS  helpt particulieren en bedrijven om hun eigendommen te beschermen tegen brand. Hiervoor installeren wij brandmeldinstallaties. Alle brandmeldinstallaties van JEMSS voldoen aan de strenge NEN normen. Dit betekent onder meer dat er voldaan wordt aan allerlei technische eisen.

Bedrijfspand Verzekeren

Om uw bedrijfspand tegen brand te kunnen verzekeren is het vaak noodzakelijk om een brandmeldinstallatie te hebben. Deze dient aan de normen te voldoen. Het voldoen aan de normen betekent dat uw installatie adequaat werkt en veilig is. Samen met onze partners kunnen wij ervoor zorgen dat uw brandmeldinstallatie wordt onderhouden conform de geldende norm. Ook dit is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren.

brandmeldinstallatie op maat

Bij JEMSS maken wij in samenspraak met u een plan voor de brandmeldinstallatie. Uiteraard houden wij hierbij rekening met strenge regelgeving en eventuele aanvullende eisen vanuit overheden en verzekeringsmaatschappijen. Op basis van uw bedrijfsprocessen bekijken wij vervolgens hoe wij ervoor kunnen zorgen dat branden zo snel mogelijk gemeld kunnen worden. Natuurlijk besteden wij hierbij ook aandacht aan de mogelijkheden om branden snel te doven. Zo kunnen wij blusdekens of brandblussers op strategische plaatsen achterlaten.

JeMSS

Email: Info@jemss.nl
Telefoonnummer: 0618412322
Locatie: Gouda

Bel terug verzoek

    Wanneer kunnen wij u het best terugbellen?

    Neem contact op